Spor Toto 3. Lig 2. Grupta ligin son maçında Kemerspor 2003’ü ağırlayan takımımız rakibini 5-3 yenerek play off şansını arttırmış oldu. Aynı gün oynanması gereken Dersimspor – Çatalcaspor müsabakası hakem tarafından tatil edilince konu TFF’ye intikal etmişti. Bir maçı eksik en yakın rakibimiz olan Çatalcaspor’un TFF tarafından disiplin kuruluna gönderilmesi ile takımımıza play off şansı doğması ile Erbaaspor ile karşılaşacağı müsabaka için bugün tam kadro olarak çalışmalarına başlamış oldu.

Normal şartlarda 4 Mayıs Perşembe günü oynanması gereken ve henüz TFF'den bir açıklama gelmemesi nedeni ile çalışmalarına ara vermeden devam eden takımımız Play Off ilk maçı için hazırlıklarına başladı. Takımımız antrenmana düz koşu ile başladı. Ardından ısınma hareketlerine geçen takımımız pas çalışması yaparak devam etti. Teknik Direktör Cengiz Seçsev gözetiminde yapılan antrenmanda futbolcularımız serbest koşular yaparak şut çalışmalarını gerçekleştirdiler. Antrenmana, hafif sakatlıkları bulunan Zihni Aydın ve Oğzuhan Yalçın düz koşu yaparak devam ettiler.

3 gruba ayrılan futbolcularımızdan Teoman, Emre, Mesut, Özkan, Berk, Şeyhmus ve Bünyamin’i ayrı çalıştıran Teknik Direktörümüz Cengiz Seçsev, diğer futbolcularımıza ayak tenisi oynattı. Yapılan çalışmaların ardından şut ve penaltı çalışması yapan futbolcularımız yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanın ardından rejenerasyon (Yenileme) çalışması yaparak antrenmanı tamamladı. Antrenmanı Kulüp Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz da tam kadro olarak takip etmiş oldu.

Bu esnada Dersimspor – Çatalcaspor müsabakası için TFF’nin vereceği kararı bekleyen takımımız her ihtimale karşılık çalışmalarına devam edecek ve çalışmalarına yarın saat 15:00’de yapacağı antrenman ile çalışmalarına devam edecek.