Ligde artık son haftalara girilirken yeni teknik direktörümüz ile çıktığımız ilk maçta 3 puana kavuşmuş olduk. Teknik Direktörümüz Cengiz Seçsev Y.Bursa karşılaşmasına Salih, Şeyhmus, Berk, Kerem, Emre, Zihni, Mert, Ömer, Oktay, İsmail, Teoman ilk 11’i ile çıktı.

Karşılaşmayı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve eski milli futbolcu Tanju Çolak’da tribünden takip etti.  Rakibimiz karşısında karşılaşmaya etkili başlayan takımımız, karşılaşmanın 16. dakikada Oktay’ın golüyle 1-0 öne geçti. Ceza sahası önünde topla buluşan Oktay yerden sert ve düzgün bir vuruş yaparak takımımızı 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu şekilde bitti. İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan teknik direktörümüz Cengiz Seçsev, İsmail ile Bünyamin değişikliğine gitti. İkinci yarıda skoru korumasını gayet iyi gerçekleştiren takımımız karşılaşmayı 1-0 kazanarak hanesine 3 puanı yazdırdı ve play off şansını sürdürmesini bildi. Bu sonucun ardından takımımız puanını 50’ye çıkardı ve 6.sırada yer aldı.