Dardanelspor müsabakasının ardından teknik direktör Mehmet Öztürk’ün istifası sonrasında boşalan göreve Teknik Direktör Cengiz Seçsev geldi. Teknik Direktörümüz Cengiz Seçsev’de ilk antrenman da futbolcularımızla tanışmış oldu.

Spor Toto 3.Lig  32. haftasında karşılaşacağımız Y.Bursa maçı hazırlıklarına yeni teknik direktörümüz Cengiz Seçsev yönetiminde başladı. Teknik Direktörümüzün de Yardımcılığını yapacak olan isim ise Mehmet Fatih Ayhan oldu. Takımımızla ilk antrenmanına çıkan tecrübeli teknik direktörümüz Seçsev, idman öncesi futbolcularla saha ortasında kısa bir toplantı yaptı.

Toplantı sonrası futbolcularımız teknik direktörümüze ve yardımcısına 'Hoş Geldin' dedi.
Yardımcı antrenörlerimiz Mehmet Fatih Ayhan ve Emre Baykal eşliğinde düz koşu ile başlayan antrenmana topla birlikte çalışma yaptılar. Ardından ise pas çalışmasına geçen takımımız daha sonrasında çift kale müsabakaya geçti.

Yapılan çift kale çalışmasının ardından ise oyuncularıyla birebir ilgilenen Seçsev, takımımız iki gruba ayırdı ve bir gruba şut çalışma yaptırırken, diğer gruba ise kademeli defans ve ofans çalışması yaptırdı. Sakatlığı devam eden Eray ise takımdan ayrı düz koşu yaparak çalışmasını tamamladı.

Yapılan çalışmaların ardından ise futbolcularımız rejenerasyon çalışması yaparak antrenman tamamlandı.