Takımımızda Dardanelspor karşılaşmasında defans hattında Tayfun’un  görmüş olduğu sarı kart ve Sercan’ın görmüş olduğu kırmızı kart ile cezalı duruma düştüler. Bu hafta oynanacak olan Y.Bursa maçında forma giyemeyecek olan defansımızın bu iki önemli isminin yerine kimin oynayacağına maç günü teknik kadromuz karar verecek.

Yaklaşık 3 hafta sahalardan ayrı kalan Eray Eren’in ağrılarının geçtiği fakat cuma gününe kadar takımdan ayrı çalışıp maç günü oynayıp oynamayacağına bakılarak karar verilecek.

Bu arada Kemal’in sezonu kapatmasının yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan Kerem’de bugün ki antrenmanda düz koşu yaparak dinlendi. Dardanelspor maçında sırtına aldığı sert darbe ile sırtında ağrı oluşan İsmail'in de tedavilerine başlandı.

Kemal’de sorun var

Takımımızda sağ önde oynayan Kemal Ünal'da kasığında ki fıtık nedeni ile yine Y. Bursa maçında oynamayacak. Aynı şekilde Tayfun ve Sercan’ın da takımda ki yerini alamayacak olması nedeni ile kadro kurmak için sakatlıkları süren futbolcularımızın tedavileri hız kesmeden devam ediliyor.