Kulüp Başkanımız Mehmet Saygun ve Yönetim Kurulumuzun göreve geldiği günden itibaren Düzcespor Kulübünde yapmış oldukları projelerle tüm kamuoyundan tam not aldı. Düzcespor Yönetimimiz şimdilerde ise öyle bir ilke imza atıyor ki, yapılan son hamle ile takımımıza bir tesis kazandırmış olacak.

Kulübümüze kazandırılan bu arsanın ön ödemesi yapılarak Düzce İl Milli Emlak Müdürü Zafer Ekinci’nin de hazır bulunduğu makam odasında karşılıklı olarak atılan imzalar ile 30 yıllığına Düzcespor’a verildi.

Tesisleşme konusu Yönetim Kurulumuzun göstermiş oldukları uzun çabaları sonucunda meyvelerini almaya başladı. Bu arsanın Düzcespor’a kazandırılmasında en çok pay sahibi olan isim ise Paşaormanı Köyü Muhtarı Halil İbrahim Kaplan oldu.

Futbolcularımızın daha modern ve daha yaşanılabilir alanlarda futbol hayatlarını sürdürebilmeleri ve üst liglere doğru çıkabilmeleri açısından oldukça önemli olacak olan tesisleşme çalışmaları UEFA kriterlerine  uygun olarak inşa edilmesi planlanmaktadır.

Yapılacak olan tesis ile ilgili proje çalışmaları devam etmekte olup yönetimimiz tarafından planlanmış olan zaman zarfında hayata geçirilecektir.