Teknik Direktörümüz Mehmet Öztürk, Yönetim Kurulu Üyemiz ve aynı zamanda Basın Sözcümüz Taner Met hafta sonunda karşılaştığımız ve 4-2 galibiyet ile ayrıldığımız Derincespor müsabakası hakkında açıklamalarda bulunuldu.

İlk olarak söze Kulübümüz Basın  Sözcüsü Taner Met konuşmaya başladı. Ardından sözü Teknik Direktörümüz Mehmet Öztürk’e bıraktı. Öztürk, hafta sonu oynadığımız müsabaka hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktörümüz Mehmet Öztürk takımımızda sakat ve cezalılar hakkında bilgi verdi. Derincespor müsabakasında 4. Sarı kartını gören Oğuzhan’ın cezalı olduğunu ve Kemal ise sezonu kapattığını ifade etti. 3 Haftadır sahalardan uzak kalan Tayfun’un durumunun ise maç saati belli olacağını dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından tüm basın mensupları teknik heyetimize sormak istedikleri soruları sordular. Düzenli bir şekilde yapılan basın toplantısının faydalı olduğu konusunda ortak görüş bildiren basın mensupları daha sonrasında tesislerden ayrıldılar.