İlk yarıda erken kalesinde gördüğü golün ardından istediği futbolu sahaya yansıtan takımımız, 3 puanı Mert, Zihni ve Teoman’ın ayağından bulduğu 4 gol ile aldı. Teoman’ın 2 gol atarak takımımıza transfer olduğu ligin ikinci yarısında ki müsabakalarda ki ilk golünü atarak siftah yaptı. 


Müsabakada 3. Dakikada gelen gol ile toparlanan takımımız oyunu rakip sahaya yıktı ve pozisyon arayama çalıştı. Gelişen sol kanattan Kemal’in ortasında İsmail’in kafa vuruşu ile topu arkaya doğru göndermesi sonucunda Mert’in de gelen topu iyi takip etmesi neticesinde takımımız rakibi karşısında durumu eşitlemiş oldu. İlk yarıda başka gol olmayınca her iki takım soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitmiş oldu.


İkinci yarıda istediğimiz golü İsmail’in kullandığı korner atışında altı pasın içerisinde güzel yükselen Zihni takımımızın 2. Golünü atmış oldu. Uzun süre suskun olan Teoman karşılaşmanın 73 . dakikada farkı 2’ye çıkaran golü bulduk ve bu gol Teoman’ın da Düzcespor formasıyla attığı ilk resmi gol oldu. Dakikalar ilerledikçe pozisyonları daha da arttıran takımımız karşılaşmada 86. Dakikada Oktay’ın rakibinden topu çalmasıyla Teoman’ı topla buluşturdu ve Teoman’da sağ ayağı ile müthiş bir şut çekerek topu kalecinin sağından direğinin yanından filelere gönderdi ve fark 3’e çıkmış oldu.

Teoman’ın atmış olduğu golün santrasının hemen ardından rakip oyuncular topu ceza sahamıza doğru gönderdiler. Ceza sahasına girmekte olan topa elle müdahale yapan Mert penaltı olmasına neden oldu. Hakem Yasin Kol’da net bir şekilde görülen hareket sonunda penaltı noktasına doğru yöneldi ve düdüğünü çaldı.

Penaltı noktasına gelen Habib Uzun’un vuruşunu kalecimiz Salih müthiş bir refleks örneği sergileyerek bu atışı kurtarmış oldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca güzel bir oyunla 3 puanı hanesine yazan takımımız yaklaşık 55 gün aradan sonra ilk galibiyetini alarak puanını 44’e çıkartarak ligde 4. Sıraya yükselmiş oldu.

Takımımız 29 Mart Çarşamba günü deplasmanda Manisa B.Ş.B.Spor ile karşı karşıya gelecek.