Hafta sonu karşılaştığımız Bodrumspor müsabakası sonrasında teknik heyet hakkında basın mensuplarının da hazır bulunduğu toplantıda teknik direktörümüz İskender Eroğlu hakkında açıklama yaptı.

Teknik direktörümüz İskender Eroğlu, Bodrumspor müsabakası sonrasında istifasını yönetim kurulumuza sundu. Teknik direktörümüzün istifası sonrasında Yönetim Kurulumuzun yapmış olduğu toplantıların ardından alınan kararı Kulüp Başkanımız bizzat kendisi her hafta düzenlediğimiz haftalık basın toplantısında açıkladı.

Düzcespor Kulüp Başkanımız Mehmet Saygun yapmış olduğu açıklamasında ; “ Öncelikle sezon başından itibaren bizlere göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve desteklerinizden dolayı teşekkür etmek istiyorum.  Düzcesporumuz ilk yarıyı güzel bir yerde bitirdi biliyorsunuz. İkinci yarıya güzel sonuçlar alarak başladık ve lider olduk. Kaybetmememiz gereken puanlar kaybettik. Bu kötü sonuçlar sonucunda Teknik Direktörümüz İskender Hocamız kendini sorumlu tutarak Dersimspor müsabakası sonrasında bana istifasını sunmuştur. Ancak yönetim kurulu olarak bizler istifasının yanlış olacağını düşünerekten kabul etmedik. Bodrumspor müsabakasında çıkış yakalayacağımıza emindik ancak bunu başaramadık.  Bu kötü sonuçlar neticesinde başkan olarak bende suçluyum. Hocamız affını isteyerek psikolojik olarak devam edemeyeceğini ifade etti ve helalleşerek yollarımızı ayırdık. Kendisine bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. “ dedi.

Kulüp başkanımız Mehmet Saygun boşalan teknik direktörlük görevi nedeni içinse mevcutta bulunan teknik heyetimizin takımımızın hafta sonu deplasmanda Pazarspor ile yapılacak olan müsabakasının başında olacaktır diyerek şunları ifade etti ; “ Hafta sonu biliyorsunuz ki hafta sonu deplasmanda Pazarspor müsabakamız var. Hoca görüşmelerimiz devam etmektedir. Bu hafta kendi alacağımız ve diğer takımların alacağı skorlara göre şampiyonluk veya play off olarak hangisine doğru yol alacağımıza bakacağız ve karar vereceğiz. Bu dakikadan sonra her maçımıza final havasında oynayacağız. Şampiyon olma yada play off lara kalma şansımızı daha kaybetmedik, kaybetmekte istemiyoruz.  50. Yılında Düzcesporumuzu ikinci lige çıkartacağız. 50.yıl etkinliklerimizde 2. Lige çıkarak taçlandırmak istiyoruz. “ dedi.

Başkanımız özellikle ikinci yarıda deplasman masraflarımızı karşılayan ve kulübümüze destek olan sponsorlarımıza da ayrı ayrı teşekkür etti ve basın mensubu arkadaşlarımızın sorularına binayen Sportif Direktörümüz Habib Şenol Yılmaz’ın istifa edip etmediği soru üzerine şu açıklamalarda bulundu; “ Biliyorsunuz ki bizler buraya bir ekip olarak geldik. Habib Beyin şu saat itibariyle takımdan ayrılmasının bir yarar sağlamayacağını düşünüyoruz. Diğer yönetici arkadaşlarımızla beraber ve devamlı takımda ki oyuncularımızla birlikte oluyor. Düzcesporumuzun zarar görmemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Habib beyin takımdan ayrılmasının takıma zarar vereceğini düşündüğümüz için şimdilik böyle bir durum söz konusu değildir” dedi.