Pazar günü oynayacağımız Bodrumspor müsabakasının biletlerinin satışına bugün KremPark AVM’de başlanmıştı. Bugün satılan biletlerimizin geriye kalan kısmı için maç günü saat 11’de satışına devam edilecektir. Sınırlı sayıda satışa çıkarılacak olan biletlerimizin sayıları ise aşağıda belirtilmiştir. Bu biletlerin haricinde bilet satışı olmayacaktır.

NUMARALI TRİBÜN ( KAPALI TRİBÜN ) : 73 ADET

MARATON TRİBÜN ( ESKİ AÇIK ) : 663 ADET

KALE ARKASI TRİBÜN : 378 ADET

Maraton Tribünü (Eski AÇIK) için bilet satış yerimiz Ambulans girişinde, Numaralı Kapalı Tribün ( Eski KAPALI) Biletlerinin satışı ise her zaman ki gibi Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün Kantin’inin karşısında satışa sunulacaktır.

Sınırlı sayıda kalan biletlerimizin satışı tamamlandıktan sonra geçtiğimiz hafta TFF tarafından almış olduğumuz ceza nedeni ile bilet gişelerimiz ve tribünlerimizin giriş kapıları kapatılacaktır.

Taraftarlarımızın tribünlerimize giriş esnalarında sorun yaşamamaları adına  turnikede görev yapmakta olan görevlilerimizin uyarılarına uymaları konusunda riayet etmelerini rica ederiz. Tribünlerimizin kapıları saat 11:30’dan itibaren açılacaktır. Siz taraftarlarımızın yoğunluklardan dolayı oluşabilecek sıkıntılara düşmemeleri adına erkenden girmeleri önemle rica olunur.

(Kulübümüz olarak taraftarlarımızın stadyuma üzerlerinde DÜZCESPOR FORMA ve ATKILARI ile birlikte gelmeleri ve bu önemli müsabakada bizleri yalnız bırakmamaları gerektiğini önemle duyururuz.)