Yapılan ziyarete Başkanımız Mehmet Saygun öncülük ederken, Yönetim Kurulumuz Sabri Biriktir, Basın Sözcümüz Taner Met ve Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu katıldı.


Başkanımız Mehmet Saygun, 23. Yılını kutlayan Öncü Tv Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı’yı makamında ziyaret etti. 23 Yıldır Düzce’de ki çalışmalarını layıkı ile yaptıklarını ifade eden başkanımız Saygun bundan sonra ki çalışmalarında başarılar diledi. 


Başkan Mehmet Saygun yapmış olduğu açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi; “Düzcespor’u daha iyi yerlere getirmek için hep beraber çalışacağız. Bu konuda basın mensuplarına da çok iş düşmektedir. Herkes den takıma sahip çıkması ve bu şehrin en önemli markası olan Düzcespor’a destek olmalarını gerekiyor. Sizlerde üzerlerinize düşen görevi gayet iyi yapmaktasınız. Birlikten doğacak olan kuvvet ile hem basını hem de Düzcespor’u güçlendireceğiz.” Dedi.


Düzcespor’da başkanlık da yapmış olan Öncü Radyo Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı’nın da Düzcespor’a önem verdiğini ifade ederek Başkanımız Mehmet Saygun, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Teknik Direktörümüze hafta sonu karşılaşacağımız Bodrumspor müsabakası öncesinde başarı dileklerinde bulundu. 


Yapılan ziyaret esnasında her iki taraf hoş sohbetlerle ziyareti sonlandırdı. Yapılan ziyaretin ardından fotoğraf çekimi ile ziyaret tamamlandı.