Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu karşılaşmaya kalede Salih, geri dörtlüde Berk, Sercan, Tayfun ve Zihni, orta alanda Kemal, Rıdvan, Oktay ve Emre, ileri uçta ise İsmail ve Barış ilk on biri ile başladı.

Müsabakaya hızlı başlayan takımımız bir çok pozisyonda gol aradı fakat aradığı golü bulamadı. Sağ ve sol kanatlarda bulduğumuz fırsatları gole çeviremeyince ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıya Teknik patron İskender Eroğlu oyuna Barış – Berkant değişikliği ile başladı. İkinci yarının 53. Dakikasında Yomraspor’da Şenol Özyurt ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra adeta oyuna yeniden başlayan Yomraspor, gol aramaya başladı.

Teknik Direktör İskender Eroğlu, 71. Dakikada Oktay Gümüş’ü oyundan alırken diğer bir forvetimiz Teoman’ı oyuna soktu ve gol yollarında fazlalaşmak istedi.  Teknik Direktör İskender Eroğlu 76. Dakikada Emre Pehlivan’ın yerine Ömer Gökali’yi oyuna alarak son oyuncu değişikliğini gerçekleştirdi. 90 dakika sonunda her iki takımda gol bulamayınca 1’er puana razı olmak zorunda kaldı.

Takımımız aldığı 1 puan ile ligde 40. puan ile averaj ile 3. sıraya geriledi. Gelecek hafta ise grupta 23. hafta müsabakasında deplasmanda Dersimspor ile karşılaşacak.