Yönetim kurulu üyesi olan Ercan Çoşkun’un işletmeciliğini yaptığı Çoşkun Yemek Salonunda yapılan yemekli toplantıya tüm takım oyuncularımız, teknik ekibimiz katılırken yönetim kurulu üyelerimiz de hazır bulundu. 

Yapılan moral yemeğinde Kulüp Başkanımız Mehmet Saygun’un yanı sıra Başkan Yardımcımız Selçuk Sönmez, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sabri Biriktir, Süleyman Alkan, Mustafa Baş, Orhan Acar, Özhan Cicu, Sultan Ahmet Durdu, Mehmet Karslıoğlu, Ercan Çoşkun, Cengiz Veli, Duran Ertaş, Hayrettin Şahin, Ali Can, Basın Sözcümüz Taner Met, Sportif Direktörümüz Habib Şenol Yılmaz hazır bulundu.

Düzenlenen yemekte Kulüp Başkanımız Mehmet Saygun, futbolcularımızın oturduğu masalara gelerek teker teker her biri ile ilgilenerek her hangi bir sorunlarının olup olmadığını sordu. Özellikle yapılan sohbet sonrasında her bir futbolcumuz ve yönetim kurulu üyelerimize mikrofon uzatan Başkanımız Mehmet Saygun kendilerinden kısa birer değerlendirme aldı.

Kulüp Başkanımız Mehmet Saygun moral yemeğinde yapmış olduğu konuşmasında; " Bizler yönetim olarak, sizlere güveniyoruz. Nasıl ki bu takımı ligde buralara getirdiniz ve ve 21. Haftayı lider bitirdik. Bu başarıyı ligin sonuna kadar devam ettirerek yapmış olduğumuz bu moral yemeğinin yerine şampiyonluk yemeği yapmış oluruz. Özellikle Pazar günü oynayacağımız Yomraspor maçı öncesinde sizlerin stres atmalarını düşündü. Bizler sizlere inandık ve güvendik. Tüm Düzce halkıda güveniyor. Sizlerle bir araya gelmek için maç öncesi yönetim olarak bu organizasyonu düzenledik. Sizler bizim takımımızda birer sporcu olsanız da sonuçta bizim arkadaşlarımızsınız. Düzcespor takımı bu sezonki başarısı her kesimden tam not aldı. Bu başarıda sahada teknik kadronun ve siz futbolcularımızın alın terleri ile elde edilmiş bir başarıdır. Bu başarıdan dolayı bu kulübün Başkanı olarak emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. “ dedi. 

Yenilen yemeğin ardından Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Can'ın yapmış olduğu yemek duası ile noktalandı. Ardından Yönetim Kurulu üyelerimiz birer cümle ile haffa sonu oynanacak olan Yomraspor müsabakası için futbolcularımıza başarı dileklerini ileterek gece noktalanmış oldu.