Spor Toto 3.Lig 2.Grupta mücadele eden takımımız, 21.hafta mücadelesinde Kırıkhanspor’u konuk etti. Karşılıklı atılan gollerle 1’er puan paylaşılmış oldu.


Takımımız karşılaşmaya Kalede Salih, savunmada Berk, Zihni, Sercan, Tayfun, Orta sahada Kerem ve Oktay, Sağ kanatta Kemal sol kanatta Mesut, forvet arkasında Rıdvan ve ileri uçta ise Teoman ilk on biri ile başladı. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklar ile geçti. İlk yarıda her iki takım gol bulamazken soyunma odasına her iki takımda 0-0 eşitlikle gitmiş oldu.

İkinci yarıya Mesut’un yerine İsmail değişikliği ile başlayan takımımızda, daha sonrasında teknik direktörümüz İskender Eroğlu Teoman – Barış ve Oktay – Ömer Gökali değişikliklerine gitmiş oldu. Karşılaşmanın 70. Dakikasında sağ kanattan gelen Kırıkhansporlu futbolcular İlker Sayan’la buluşturdu. Rakiplerini bir bir geçen İlker topu filelere göndererek Kırıkhanspor’u 1-0 a taşıyan golü attı. Golden sonra rakip kalede gol arayan takımımız aradığı golü 88.dakika da kullanılan korner vuruşunda Kemal’in ayağında buldu.

Bu golden sonra tedavisini gerçekleştirmek üzere saha kenarında olan Kırıkhansporlu Muhsin Polat kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 4. Hakem Fatih Sayar’ın rakibine küfür ettiğini ifade ettiği Muhsin Polat’ı orta hakem Fatih Aksarı’ya söyleyerek uyarıda bulundu. Orta hakem Fatih Aksarı rakibine küfür ettiğini duyan Muhsin Polat’a kırmızı kart gösterdi ve Kırıkhanspor’un 1 kişi eksik oynamasına hükmetti.

Orta hakem müsabakanın sonuna 7 dakika ilave etti. Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca müsabaka 1-1 eşitlikle tamamlandı. Takımımız almış olduğu bu 1 puan ile puanını 39’a çıkartmış ve liderlik koltuğunda kalmaya devam etti.