Düzcespor Kulüp Başkanımız Mehmet Saygun, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Sportif Direktörümüz Habib Şenol Yılmaz ve Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu Düzce´de Garnizon Komutanı olarak göreve başlayan Jandarma Albay Yılmaz Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Başkanımız Mehmet Saygun ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Düzce Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Özdemir’e  "Düzce´mize hoş geldiniz" dedi ve yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni ettiler.

Kulüp Başkanımız Mehmet Saygun; ‘’Jandarma komutanımıza yeni görevinizde başarılar dileriz. Güvenlik güçlerimiz bizim göz bebeğimizdir. Biz görevden kaçmayız. Güvenlik güçlerimiz gece gündüz milletimizin huzuru ve güvenini sağlamak için canını ortaya koyarak görev yapmaktadır. Ne yapsak güvenlik güçlerimizin haklarını ödeyemeyiz’’ diye konuştu. 

Garnizon Komutanı Yılmaz Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek fırsat buldukça Düzcespor maçlarını izlemek için stat da ki yerini aldığını ifade eden Albay Özdemir, hafta sonu deplasmanda karşılaştığımız T.M. Kırıkkalespor müsabakasını takip etmek için internet sitesinde sonucu takip ettiğini ve dakika dakika bilgi aldığını ifade etti ve şunları ekledi ; “ Düzcespor, nasıl sizin için çok önemliyse benim içinde öyledir. Futbola ayrı bir ilgiliyim. Özellikle görev yaptığım şehirlerin takımlarının maçlarını izlerdim. Düzcespor’un da müsabakalarını izlemeye geliyorum. Geçtiğimiz hafta Batman Petrolspor müsabakasını da izledim. Düzcespor, ilimizin bir nevi reklam yüzüdür. Futbol ile şehirler daha da bir güzel tanıtılır. Nasıl 80 metrelik golü ulusal basından izlediysek bizim için Düzce’nin adını duyurabilmek için iyi bir reklam oldu.” Dedi.

Düzce’de görev yapmaktan duymuş olduğu mutluluğu şöyle ifade etti; “ Bizim için yurdun her yeri görev yeri Düzce ilimizde bunlardan bir tanesi. Düzce, bizim için artık ikinci memleketimizdir. Düzce’nin asayiş, huzur ve güveni için çalışıyoruz. Bizler her ne kadar geçici olsak da Düzce’de kalıcı eserler bırakmak için buradayız. Her ne kadar yeni göreve başlamış olsam da Düzce’yi ve Düzce halkını çok sevdim. Düzceli insanların memleketinde görev yapmaktan mutluyum” Dedi.