Spor Toto 3.Lig 2.Grupta mücadele eden takımımız, 20.hafta mücadelesinde T.M Kırıkkalespor'a konuk oldu. Oynamış olduğumuz 19 maç sonunda 35 puanla 2.sırada bulunan takımımız, düşmeme mücadelesi veren rakibini 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı ve uzun süre lider durumda bulunan Silivrispor'un Bodrumspor karşısında puan kaybetmesiyle liderlik koltuğuna oturmuş oldu. 
Düzcespor karşılaşmaya Kalede Salih, savunmada Berk, Zihni, Sercan, Tayfur, Orta sahada Kerem ve Rıdvan, Sağ kanatta Kemal sol kanatta Emre, forvet arkasında İsmail ve ileri uçta Barış ilk on biri ile başladı. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklar ile geçti. 17.dakikada sol kanattan Sefer'in ortasında Ömer Faruk kafa vuruşuyla ev sahibi Kırıkkale sporu 1 - 0 öne geçirdi

Golün ardından baskısını artıran futbolcularımız buz tutan sahada net pozisyon aramaya başladı. Ataklarını sıklaştıran takımımız ilk yarının sonlarına doğru Barış’ın İsmail’e indirmiş olduğu topu İsmail iyi kontrol etti ve 4 rakibini geçerek kaleye gönderdi. Kalecinin yapacak bir şeyi olmayınca top kalecinin solundan filelere gitmiş oldu. Bu gol ile devreye 1- ‘lik eşitlikle giren takımımız maça ortak olmuş oldu. 

İkinci yarıda da pozisyon aramaya devam eden takımımızda bu kez sahneye 70.dakikada Kemal çıktı. Orta sahadan kaptığı topla ceza sahasının dışına kadar geldi ve ceza sahasının hemen dışından sert bir vuruşla rakip kaleciyi avlayarak takımımızın galibiyet golünü kaydetmiş oldu. 


Bu golden sonra daha organize ataklarla gol aramak isteyen takımımız 82.dakikada Teoman’ın vuruşunda top direkte patladı. 88. Dakikada Teoman’ın Mesut’a vermiş olduğu pozisyondan yararlanamayınca müsabaka takımımız lehine 2-1 sonuçlandı. 
Takımımız almış olduğu bu galibiyetle puanını 38 yaptı ve liderlik koltuğuna da oturmuş oldu. Takımımız önümüzde ki iki haftayı kendi sahasında geçirecek. 21.haftada Kırıkhanspor'u, 22. Haftada ise Yomraspor’u konuk edecek.