Düzcesporumuzun 50.yılında adına yakışır şekilde takımımızı her yerde en iyi şekilde temsil edebilmek için bugünden itibaren “DÜZCESPOR E - STORE” olarak internet mağazamızı huzurlarınıza sunuyoruz.

Düzcesporumuzun Lisanslı Ürünleri artık elinizin altına geliyor. Kulübümüzün ilk resmi satış organı olan “DÜZCESPOR E - STORE” dan lisanslı ürünlerimizi temin edebileceksiniz.

Haydi Düzcespor Taraftarları, Lisanslı Taraftar Ürünlerini Alarak Kulübüne Gerçek Anlamda Sahip Çık…

Bu doğrultuda “EN BÜYÜK SPONSORUMUZ TARAFTARLARIMIZDIR” sloganı ile yola çıkarak kulübümüze gelir sağlamak adına internet satış mağazamızı aktif hale getirdik.

Lisanslı ürünlerimizi temin edebilmeniz için sizler resmi internet sitemiz olan www.duzcespor.org üzerinden ister kredi kartınız isterseniz de banka havalesi yaparak istediğiniz Düzcespor Lisanslı Taraftar Ürünlerine sahip olabileceksiniz.Kulübümüzün ilk resmi satış organı olan Düzcespor Lisanslı Ürünleri artık bir tık ile elinizin altına geliyor. Düzcesporumuzun en özel renklerinden oluşan kreasyonlarımız artık satışa hazırdır.

Bunun için yapmanız gereken tek şey www.duzcespor.org.tr internet adresimize girerek, Düzcespor Resmi İnternet Sitemizde bulunan "TARAFTAR KÖŞESİ" 'nde bulunan Düzcespor E- Store butonuna tıklamanız olacaktır.