Karşılaşmaya teknik direktörümüz İskender Eroğlu, bu müsabakada sakatlıkları devam eden Mesut, Teoman, Salih, Şeyhmus ve Kerem’i kadroya almadı.

Takımımız karşılaşmaya İlker, Berk, Sercan, Tayfun, Zihni, Emre, Bünyamin, Oktay, Kemal, İsmail ve Barış ilk on biri ile başladı. Teknik direktörümüz İskender Eroğlu, ikinci devre itibariyle kalede Efe’ye yer verirken. İkinci yarıda tüm yedek kulübesinde ki oyuncuları sahaya sürdü.

İlk yarıda rakip takımımız etkili başladı. Sağlı sollu yapılan ortalarla gol aradı fakat müsabakasının 13. Dakikasında Bünyamin’in Halil Yılmaz’ı ceza alanı içerisinde düşürünce orta hakem penaltı noktasını gösterdi. 14. Dakikada Hali Karataş penaltıyı gole çevirince Altay karşılaşmada 1-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra sol kanattan yapılan ortaya iyi vuran Halil Yılmaz Altay’ın 2. Golünü kaydetti. Golden sonra daha bir hırslanan takımımız ilk yarıda gol bulamayınca ilk yarı 2-0 Altay’ın üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda kaleci İlker’in yerine Efe kaleye geçti. Farkı azaltma çabası içinde olan takımımız, ikinci yarının hemen başında 48. Dakikada Muhammet ceza sahasının içinde güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi ve skoru 3-0’a taşıdı. Bu gol ile birlikte İsmail, Bünyamin, Emre,Sercan ve Barış’ı Eray, Oğuzhan, Sinan,Mert ve Ömer Gökali ile değişikliğine gidildi. Karşılaşmanın 62. Dakikasında yeniden Muhammet Altay’ın golünü kaydederken skoru da 4-0’a taşımış oldu.

Karşılaşmanın 72. Dakikasında Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu, Zihni, Oktay, Berk’in yerine Özkan, Enver, Tunahan’ı oyuna aldı. Karşılaşmanın 80. Dakikasında Ömer Gökali’nin soldan iyi pasında Kemal takımımızın ilk golünü ve farkı 3’e indiren golü atmış oldu. Karşılamanın 87.dakikasında ceza sahası içerisinde Oğuzhan’ın yerde kalması sonucu orta hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Oğuzhan topu filelere gönderdi ve farkı 2’ye indrimiş oldu. Bu golün ardından müsabakada başka gol olmayınca orta hakem müsabakayı tamamlayan düdüğü çaldı ve takımımız Altay’a 4-2 mağlup oldu.

Takımımız oynamış olduğu bu son maç ile hazırlık müsabakalarını tamamlamış oldu. Profesyonel Futbol Takımımız, 9 Ocak pazartesi günü sabah yapacağı antrenman ile hazırlık kampını tamamlamış olacak.