Karşılaşmaya teknik direktörümüz İskender Eroğlu, as kadromuzun aksine yedek ağırlıklı bir kadro ile müsabakaya çıktı. Kalecimiz Salih, Berk, Sercan, Emre, Kemal, Oktay, İsmail, Barış, Kerem’i bu müsabaka kadrosuna almazken, sezon içerisinde fazla şans bulamayan oyuncularımız bu müsabakada forma şansı yakaladı.

Karşılaşmaya İlker, Enver, Tayfun, Şeyhmus, Zihni, Sinan, Eray, Oğuzhan, Özkan Karadeniz, Mesut ve Teoman ilk on biri ile başlayan takımımız ikinci devre itibariyle Mesut’un sakatlanması ile Bünyamin, İlker’in yerine Efe ve Özkan’ın yerine de alt yapıdan Tunahan ile devam etti.

İlk yarıda her iki takım da istediği futbolu sahaya yansıtmak için çalıştı. Özellikle rakip takım as kadrosu ile mücadele ederken, müsabakanın sonlarına doğru oyuncu değişikliklerine gidildi. Karşılaşmada etkin bir futbol sergileyen takımımız müsabakanın 16. Dakikasında Teoman’ın sağ kanattan Sinan’a verdiği ara pası Sinan’ın da aynı güzellikle Mesut’a göndermesi sonucu Mesut topu filelere gönderdi fakat maçın yan hakemi bayrağını kaldırdı ve golü iptal etti. Maçın başından sonuna kadar istekli ve arzulu olan takımımız rakip kaleci Mustafa’yı ve direkleri geçemedi. Karşılaşmanın 60. Dakikasın da Utku’nun golüne engel olmayan takımımız ve sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Antalya Kampı süresinde iki hazırlık müsabakasına daha çıkacak olan takımımız ikinci hazırlık maçını 6 Ocak Cuma günü Muğlaspor ile gerçekleştirecek.