Spor Toto 3.Lig 2.Grupta takımımız 16.Haftada Düzce 18 Temmuz Stadyumu’nda Çatalcaspor’u ağırladı ve rakibini 3-2 yenerek avantaj yakalamış oldu. Takımımız da Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu müsabakaya kalede Salih, geri dörtlüde Berk, Sercan, Tayfun ve Zihni, orta alanda Kerem, Oktay, Kemal ve Oğuzhan, ileride ise İsmail ve Barış ilk on biriyle başladı. 


Rakibimiz Çatalcaspor karşılaşmanın henüz daha 2.dakikasında Sadık Arda'nın ayağından golü bularak 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 28.dakikasın da Barış’ın attığı golle durumu 1-1’e taşıdık. Golün ardıdan golün mimarı Barış Kazer, dün akşam İstanbul’da yaşanılan terör faciasında şehit olan polislerimizin anısına tribünlere asker selamı yaptı ve gol sevincini takım halinde Düzce’de görev yapmakta olan emniyet güçleriyle paylaştı. 


İlk yarı karşılıklı gollerle 1-1 eşitlikle sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısına takımımız başladı. Karşılaşmanın 66. Dakikasında sağ kanattan Berk Baran’ın getirdiği top da buluşan Barış Kazer’in şutu kaleciden dönünce tamamlayan isim İsmail Türk olunca top filelerle buluştu. Bu gol ile takımımız rakibi karşısında 2-1 öne geçmesini sağladı.  


Rakibimizin kalemizde gol aradığı son dakikalarda sahneye bu kez Emre Pehlivan çıktı ve takımımızın Çatalcaspor karşısında 3-1 öne geçiren golü kaydetti. Müsabakanın son anlarına doğru farkı azaltmak isteyen rakip Çatalcaspor, 90. Dakikada Samet’in şutuyla aradaki farkı bire indirmiş oldu fakat müsabakada başka gol olmayınca takımımız haftayı 3 puan ile kapatarak grupta 30 puan ile 3. Sıraya yerleşmiş oldu.