Ligin 13. Haftasında Derincespor ile yapacağımız müsabakanın son hazırlıklarını Düzce 18 Temmuz Şehir stadında yaptığı çalışma ile tamamlayan futbolcularımıza Başkan Mehmet Keleş bir sürpriz yaptı ve antrenmanı ziyarete geldi.

Takım hakkında gerekli teknik bilgileri Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu’ndan alan Başkan Keleş, Kulüp Başkanımız Mehmet Saygun ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden gerekli bilgileri alarak futbolcularımız ile tokalaşarak Derincespor müsabakası öncesinde moral vermiş oldu.

Fahri Başkanımız Mehmet Keleş futbolcularımıza hitap ederek şu ifadelere yer verdi ; “ Ben inanıyorum ki bu takım sayın başkanım Mehmet Saygun ile birlikte ikinci lige çıkacaktır. Bizler de elimizden gelen her türlü desteği kendilerine sağlayacağız. Bugüne kadar olan süreçten gerçekten çok memnunum. Ben de 13 yıldır bu işle uğraştığımdan dolayı neyin ne olduğu aşağı yukarı biliyorum. Bu süreçleri ve yaşanan ortamları yaşadım. Buraya kadar gelinen durum çok iyi fakat biraz daha toparlanarak ve imkanları arttırarak yolumuza devam etmeliyiz. “

“Yeni yıldan itibaren Kulüp Başkanımıza her açıdan desteğimiz devam edecektir. Özellikle şunu ifade etmek isterim ki , futbolcu arkadaşlarımın acaba ben bu kulüpten alacaklarımı alabilir miyim gibi bir düşünceye kapılmamaları ve öyle bir düşünce olmasın. Öyle yada böyle Düzcespor Kulübü , futbolcularına ödevlerini yerine getirir, bunu da bizler Belediye Başkanı olarak kefil oluyoruz. Sizler oynayın, çalışın ve kazanmaya bakın. Biran önce de bu takımın olması gerektiği yerlere taşıyalım. Bizler her zaman arkanızdayız. Başarının olduğu gibi başarısızlıkta olabilir. Olan spor olsun. Futbol sonuçta. Bu şehri daha mutlu daha huzurlu bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz.  Sizlerde buna Düzcespor olarak çok büyük bir katkı sağlıyorsunuz. “

“ Biz bir sürü iş yapıyoruz yol, asfalt, kanalizasyon, kaldırım, tesisler yapıyoruz. Kimse bizi alkışlamıyor. Ama 5 bin kişi geliyor ve burada bir gol attığınızda sizleri nasıl alkışladığını sizler görüyorsunuz.  Hiç kimse benim yaptığım işlerden dolayı havaya fırlatmadı ama Düzcespor’u şampiyon yaptığımda beni havaya fırlattılar. Bu işin böyle de bir manevi durumu da var . Terlerinizi soğutmayalım. Bu müsabaka öncesinde Allah’ım gayretinizi arttırsın.” Dedi.

Düzce Belediye Başkanımız ve Fahri Düzcespor Kulübü Başkanımız olan Mehmet Keleş’in takımımıza karşı yapmış olduğu konuşmasından dolayı takımımız da kendisini alkışlayarak teşekkürlerini dile getirdiler. Başkan Keleş, antrenman sonrasında yanında getirdikleri tatlıları futbolcularımıza ikram ederek Derincespor müsabakasında başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.