Düzcesporumuzun alt yapısında görev yapmakta olan alt yapı yöneticilerimizin, alt yapı sorumlusu Cengiz Veli önderliğinde üstün gayretleri ve girişimleri sonucunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

A takımımızın başarılı olabilmesi için önceliğin alt yapıya verilmesi gerektiğini her fırsatta dile getiren yöneticilerimiz tesisleşme üzerine çalışmalarını hızlandırdı ve Şıralık Mahallesinde bulunan ASKF 'ye ait prefabrike tesislerini yeniden Düzcespor’umuzun alt yapısına kazandırmış oldu.

Atıl durumda bulunan tesisi yeniden onaran ve alt yapımızda top koşturan futbolcularımıza daha iyi hizmet vermesi amacıyla onarıldı ve futbolcularımızın kullanımına hazır hale getirildi.

Yeniden yapılan tesiste tüm kategorilerde bulunan  alt yapı takımımız için soyunma odaları, duş kabinleri, yatakhaneleri, derslikler, mutfak, sağlık odası, taktik çalışması yapılacak olan odaları ve sahaları, futbol takımlarımızın antrenörlerinin odaları, yönetim kurulumuzun çalışma odaları ve toplantı salonları bulunmakta.

Yeniden onarılan ve kullanıma kazandırılan alt yapı tesisimiz önümüzde ki hafta tamamı ile kullanıma açılarak futbolcularımızın kullanımına sunulacak.