Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu hafta sonu oynadığımız Pazarspor müsabakasının pozisyonlarını bugün yapılacak olan antrenmandan önce futbolcularımıza izletti

Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu Pazarspor müsabakasının maç görüntülerini futbolcularımıza izletip, pozisyonları birlikte analiz etti. İzlenilen görüntülerin içerisinde hem rakibimizin hem de kendi futbolcularımızın artı ve eksi yönlerini görebilmeleri için önemli anları futbolcularıyla paylaşan Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu tespit etmiş olduğu konularda oyuncularını uyardı.

Futbolcularının fiziksel olarak dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu, bugün ki antrenman öncesinde tesislerimizde oyuncularıyla yakından ilgilendi.

Pazarspor karşılaşmasından sonra futbolcularımıza verilen 3 gün izin veren ve futbolcularımızla yaptığı toplantıyı değerlendiren Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu, “Sahamızda oynadığımız maç sonrası takımda mental anlamda bir yorgunluk gözlemledim. Bu nedenle de takımımıza 3 gün izin verdim. Bugün yapılacak olan antrenmanda kendileri çok yorulacaklar. Aşırı yoğun ve ağır geçecek olan antrenman öncesinde oyuncularımı dinlenmiş karşımda görmek istedim. Antrenmana başlamadan öncede Pazrspor müsabakasında ki oyuncularımın artı ve eksi yönlerini görebilmeleri için maç görüntülerini izlettim.” diye konuştu.

Takımımız Pazarspor müsabakasının maç görüntüleri ile birlikte artı ve eksi yönlerini görmüş oldular ve ardından da günün antrenmanını gerçekleştirmek için Çilimli İlçe Stadına gittiler.