"Şanlı, Cefakar ve bir o kadar da fedakar Düzcespor Taraftarları, 50. Yılımızın içerisinde bulunduğumuz şu günlerde bugün almış olduğumuz galibiyetin bizler için çok önemli olduğunu tahmin edebilirsiniz.


Bugün karşılaştığımız Pazarspor müsabakasının önemi bizler için çok ama çok önemliydi. Bizler bu müsabakaya çok iyi konsantre olduk. Bugün futbolcularımız her müsabakada olduğu gibi bu müsabakada da sahaya ayak bastıkları andan itibaren sahadan inene kadar inanarak oynadılar. Öncelikle onları sizlerin huzurlarında tebrik ediyorum. 


Bizler yola çıktığımızda bir takım hedefler ortaya koyduk. Bu hedeflere sizlerle birlikte ortak yol izleyerek ulaşacağız. Bugün müsabaka sonunda gördüm ki sahaya ayak basıp, o büyüleyici, ateşleyici, heyecan verici taraftarlarımızın yanlarına geldiğimde kenetlenmiş olduğumuzu ve bu yolun sonunda mutlu sona ulaşacağımıza bir kez daha inandım. 


Bugün bizi tribünlerde yalnız bırakmayan siz yaklaşık 4 bin taraftarlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bugün tribündeki yerini alamayan fakat kırmızı lacivert formaya ve armaya aşık olan tüm taraftarlarımıza da buradan seslenmek istiyorum.; TEŞEKKÜRLER 12 NUMARA "

Mehmet SAYGUN
DÜZCESPOR KULÜP BAŞKANI