Yönetim Kurulumuzun her hafta salı günleri yapmayı planladıkları ve düzenli bir şekilde her Salı günü gerçekleştirilen basın toplantımız tesislerimizde gerçekleştirildi. Yapılan toplantıya Düzce’de spor muhabirliği yapan temsilcileri de hazır bulundu.

Hafta sonunda alınan Bodrumspor mağlubiyeti hakkında da açıklamalarda bulunuldu. İlk olarak söze Kulübümüz Basın  Sözcüsü Taner Met başladı. Ardından sözü Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu’na bıraktı. Eroğlu hafta sonu oynadığımız müsabaka hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  Özellikle de öz eleştiride bulunan Teknik Patronumuzun konuşmasının ardından da Sportif Direktörümüz Habib Şenol Yılmaz basın mensuplarının karşısına geçti. Hakemler hakkında sorulan soru üzerine konuşma yapan Yılmaz’ın ardından da futbolcumuz Zihni Aydın konuşma yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından tüm basın mensupları teknik heyetimize sormak istedikleri soruları sordular. Düzenli bir şekilde yapılan basın toplantısının faydalı olduğu konusunda ortak görüş bildiren basın mensupları daha sonrasında tesislerden ayrıldılar.