Profesyonel Futbol Takımımızda Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu karşılaşmaya şu ilk 11’i ile başladı; kalede Salih, geri dörtlüde Eray, Sercan, Tayfun, Zihni, orta alanda Kemal, Oktay, Kerem, Emre, ileride ise İsmail ve Barış’a görev verdi.

Müsabakanın henüz 1. Dakikasında faul atışını kullanan İsmail topu ön direğe doğru gönderdi ve gelen topa Zihni müthiş bir kafa vuruşu yaparak topu filelere göndererek skoru 0-1 ‘a getirdi. Bu golden hemen sonra rakip Bodrumspor ilk atağında Zihni’nin eline değen top ile bir penaltı atışı kazandı. Penaltıyı kullanan Mümin Aysever skoru eşitlemiş oldu. Bu golden hemen sonra Tayfun ile yeniden öne geçme fırsatımız olmasına rağmen 27. Dakikada yeniden Mümin Aysever skora denge getiren golü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmayınca ilk yarı 2-2 ‘lik eşitlikle tamamlanı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında takımımız Bodrumsporlu Mümin Aysever’i ve Bodrumspor’u durdurmakta zorlanınca ikinci yarıda goller ise Tufan Zahid Arslan ile 58. ve Erkan Değişmez ile 59. Dakikada, 75. Dakikada penaltıdan  Mümin Aysever ve 82. Dakikada yeniden Mümin Aysever’den geldi.

Bu sonuçla takımımız ilk yenilgisini alarak 7. Hafta sonunda grupta 4. Sırada yer aldı.