Bu sezon ilk kez bir Pazar müsabakasına çıkan takımımız müsabakaya eski futbolcusunu Samet Turbil’i anmak adına yapılan bir pankart ile çıktı. Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu bu müsabakada kalede Salih’e, geri dörtlüde Berk’in sakatlığında sağ kanatta Eray, solda Zihni, stoperde ise Sercan ve Tayfun’a, ön libero mevkisin de ise Oktay ve Kerem, sağ uçta Kemal ve sol uçta ise Oğuzhan ile başladı, forvet arkasında İsmail ve ileri uçta ise Barış ilk on biri ile başladı.

İlk yarıda etkin bir futbol oynayan temsilcimiz istediği pozisyonları bir türlü gole çeviremedi. İlk yarıda gol bulamayınca soyunma odasına 0-0’lık skorla gidildi. İkinci yarıya teknik direktörümüz İskender Eroğlu, ikinci yarıya Oğuzhan’ın sakatlanması sonucu Emre Pehlivan’a görev verdi. İkinci yarıda tek kale oynayan temsilcimiz de Kemal’e yapılan faul atışını kullanan İsmail Türk, frikik atışını gole çevirdi ve tribünlerde bulunan 5 Bin kadar Düzcesporluları ayağa kaldırarak takımının 1-0 öne geçmesini sağladı.

Bu golün ardından müsabakaya 4 dakika ilave ekledi ve bu dakikadan sonra başka gol olmayınca takımımız almış olduğu bu galibiyete 6. Haftanın sonunda liderliğe yeniden yükselmiş oldu.

Profesyonel Futbol Takımımız gelecek hafta deplasmanda Bodrum Belediyespor ile karşılaşacak.Bir günlük izin yapacak olan takımımız Salı günü toplanacak .