Başında onlarca yumurta kırılan Özgür Akıncı’nın sempatik tavırları renkli görüntüler oluşturdu.

Takımımız, bugün hafta sonu oynayacağı T.M. Kırıkkalespor müsabakası için yaptığı antrenman sonunda Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu’nun da dahil olduğu doğum günü kutlamasında kırmızı-lacivertli takımımızın forvet oyuncusu Özgür’ün 23. yaş günü kutlandı.

Saha içinde takım arkadaşları Özgür’e atılmak üzere birer birer yumurtaları ellerine alıp sakladılar. Teknik Direktör İskender Eroğlu’da idman sonunda oyuncularını toplayıp toplantı yapacağım demesi üzerine tüm takım İskender hoca’nın yanına geldi. Bu esnada İskerder hoca’nın konuşmaya başlamasının ardından ilk önce takım kaptanımız Sercan’ın Özgür’ün kafasına un ve yumurta ile vurmasının ardından tüm takım arkadaşları ellerinde ki yumurtaları Özgür’ün başına vurarak kırdı.

Yumurtalar kırıldıktan sonra ise Özgür’ün doğum günümde Batman’da şu ifadelere yer verdiğini dile getiren Kaptan Sercan şunları söyledi; Batman Petrolspor müsabakasında kendisi bize “Bana Kralı Gelse Yumurta Atamaz” dedi. Bizde kimin kral olduğunu takımca gösterdik “Dedi.

Yapılan unlu yumurta ile başına vurulan Özgür ise teknik direktörümüz İskender Eroğlu’nun “Oğlum neden sen böyle dedin”  demesi üzerine Özgür Akıncı’da şu ifadeye yer verdi ; “ Hocam, Batman’da gaza geldim. Benim memleketimdeydik ya gaza geldim öyle söyledim.” Dedi.