Profesyonel Futbol Takımımız hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız T.M. Kırıkkalespor karşılaşmasının hazırlıklarına 2 günlük aranın ardından Kurban Bayramı nın 2. Gününde Çilimli İlçe Stadında yaptığı çalışma ile tamamladı.

Yapılan çalışmada düz koşu ile başlarken, açma germe hareketlerinin ardından 5’e 2 top çalma, istasyon çalışması ve dar alanda çift kale müsabaka ile tamamlandı.

Dizinden menüsküs ameliyatı olan Şeyhmus bugün fizyoterapist eşliğinde çalışmalara başladı. Hafif sakatlıkları bulunan Zihni ve İsmail ise takımdan ayrı düz koşu yaparken, gribal enfeksiyon geçiren Enver ve Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu’ndan özel izni bulunan Oktay bugün yapılan antrenmana katılmadı.

Yapılan antrenmanı Kurban Bayramının 2. Günü olması nedeni ile takımımızla birlikte bayramlaşmak için Başkanımız Mehmet Saygun ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz antrenmana çıkarma yaptılar. Tek tek teknik heyet ve futbolcularımızla bayramlaşan Yönetim Kurulu Üyelerimiz antrenman sonrasında ise tatlı ikramında bulundular.