Düzce’nin Şıralık Mahallesinde bulunan ve yapımı Kurban Bayramına yetiştirilen Kültür Merkezinde Düzce il geneli protokol bayramlaşması yapıldı. Yapılan bayramlaşmaya katılan Düzcespor Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz protokol bayramlaşmasında Bakanımız, Milletvekillerimiz, Düzce Valimiz, Belediye Başkanlarımız ve katılım sağlayan Protokol Üyeleri ile bayramlaştı.

Yapılan bayramlaşmada Başkanımız Mehmet Saygun, hafta sonu oynayacağımız Türk Metal Kırıkkalespor karşılaşmasına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü’yü de davet etti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız DR. Faruk Özlü, yapılan bu davete ilk etapta olumsuz bakmadığı, programına uyduğu sürede kesinlikle katılmak istediğini, Düzcespor’muzun Düzce için büyük bir marka olduğunu ve bu markayı üst seviyelere çıkartmak için çaba sarf edeceklerini ifade etti.

Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü, konuşmaların sonunda Ankara’da yapılmasını istediği Düzcespor konulu geniş bir toplantı yapmak için Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden bir heyeti Ankara’ya davet etti.