“Sevgili Düzcesporlular,


Ligin başladığı şu günlerde Kupa mücadelesinde de var olma yolunda çıkmış olduğumuz ilk virajı siz sevgili taraftarlarımızla birlikte geçmiş bulunmaktayız. Ligin ilk karşılaşmasında olduğu gibi bugün kü maçımız da mesai saatlerine denk geldi. Bir çok çalışan taraftarlarımız bu müsabakadan mahrum kaldı. Bizlerle birlikte stadımızda olan yaklaşık 1500 kadar taraftarlarımız büyük bir sevinç yaşadılar. Her ne kadar da ligimiz yeni başlamamış olsa da sizler için en iyiyi sunabilmek adına gece gündüz çalışan yönetim kurulumuz adına sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. 


Geçtiğimiz Silivrispor müsabakasında yaşadığımız sorunlar gibi ufak tefek aksaklıklar bu müsabakada da illaki olmuştur. Bizler sizlere en iyiyi sunmak adına çalışıyoruz. Bunun bilincinde olan siz saygıdeğer taraftarlarımızdan biraz daha sabırlı ve hoşgörülü olmanızı istiyoruz. Hep birlikte daha kaliteli ve zevk alarak müsabakalarımızı izlemek istiyoruz. Bugün gerçekleştirilen organizasyonda inanın fair play adına tüm Türkiye’ye örnek bir davranış örneği sergiledik. Taraftarlarımızdan ricamız bizim stadımıza gelen her taraftar gruplarını bu şekilde karşılamanız olacaktır. 


Bizler inanıyoruz ki bu takım iyi yerlere gelecektir. Şimdi yarından itibaren kupayı unutup, önümüzde hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Batman Petrolspor müsabakasına odaklanmamız gerekmektedir. Bu takımın üst sıralarda yer alması için çalışıyoruz. Yeni yönetim olarak yeni uygulamalarımız ve projelerimiz devam edecektir. Bizlere, bu görevde olduğumuz sürece inanmanızı ve güvenmenizi istiyoruz. Önce güveneceğiz sonrasında ise sabırlı bir şekilde müsabakalarımızdan puan ya da puanlar almayı bekleyeceğiz.


Bugün almış olduğumuz galibiyetten dolayı oldukça memnun kaldık. Teknik ekibimizin ve futbolcularımızın almış oldukları kupa galibiyetini tüm Düzce halkına armağan etmek istiyoruz. 

 

                               Düzcespor Kulübü Yönetim Kurulu