Takımımız, 6 Eylül Salı günü Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur'unda Kocaelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeksizin başladı.

Spor Toto 3. Lig 1. haftasında sahamızda ağırladığımız ve 1-0 galip ayrıldığımız Silivrispor müsabakasından sonra hemen çalışmalara başlayan Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu ve ekibi bugün Düzce Nurettin Zafer Stadında hafif geçen bir idman ile tamamladı. 

Nurettin Zafer Stadında yapılan İskender Eroğlu yönetiminde ki antrenmanda, Silivrispor karşılaşmasında görev alan oyuncularımız yenilenme çalışması yaptı. Yenileme çalışması sonrasında ayak voleybolu oynayan futbolcular açma germe hareketlerinin ardından antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncularımız ise ısınma, koordinasyon hareketlerinin yanı sıra 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı. 

Silivrispor karşılaşmasında hafif sakatlanan Kemal ve daha önceden sakatlıkları bulunan Zihni ve Seyhmus antrenmana katılmazken, sakatlığı tamamiyle geçen Özgür Akıncı ise takımla birlikte çift kale müsabakasına katıldı.

Profesyonel Futbol Takımımız, Kocaelispor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı tek antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.