Sevgili Düzcesporlular,

Bu yıl yep yeni bir oluşum ile ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım Düzcespor’un başarısı için göreve geldik. Kısa süre içerisinde siz cefakar taraftarlarımıza layık olabilecek bir takım kurmak istedik. Lig  başladı ve ilk rakibimiz Silivrispor oldu.

Yeni yönetim olarak yeni uygulamalar ile karşınıza çıktık. Özellikle kombine kart satışlarında bizlere ve takımımıza verdiğiniz destekler için, bugün bizleri sahada yalnız bırakmadığınız için, kapalı tribünde başlatmış olduğumuz ilk kez bugün uyguladığımız yeni koltuk numaralarında ki oturma düzenine uyduğunuz için ve hatta ufak tefek aksaklıklar olsa dahi her hangi bir olumsuzlukların yaşanmamış olması için sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu süreçten sonra artık önümüzde geriye kalan müsabakalarda puan cetvelinde yukarılarda olmak için çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler burada ve bu görevde olduğumuz sürece bu takımı layık olduğu yerlere çıkartmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Sizlerden isteğimiz bu takıma güvenmeniz ve sabırlı olmanız olacaktır. Fair Play çerçevesinde küfürsüz, kazasız belasız geride kalan müsabakaları hep birlikte heyecan içerisinde izlemek dileğiyle.

 

                               Düzcespor Kulübü Başkanı Mehmet Saygun

                                                               Ve

                                                  Yönetim Kurulu Üyeleri