Profesyonel futbol takımımız, 6. Ve son hazırlık karşılaşması olan Sultanbeyli Belediyespor karşısına çıktı. Teknik direktörümüz İskender Eroğlu, yeni sezona hazırlamaya çalıştığı ilk on biri ise şu şekilde oldu. Teknik direktörümüz İskender Eroğlu kalede Salih, defansın solunda Zihni, stoperlerde Sercan ve Tayfun, sağ bek görevini ise Berk’e verdi. Orta alanın solunda Emre Pehlivan, sağında ise Kemal, ön libero görevi ise Kerem ve Oktay’ın oldu. Forvet arkasında ise İsmail ve ileri uçta ise Barış’a görev verdi.

Takımımızın golleri 27. Dakikada Barış ve 41. Dakikada Kerem Çağatay’dan geldi. Rakibin tek golü ise 77. Dakikada Cihan’dan geldi ve Cihan düzgün bir vuruşla Düzcespor taraftarlarından da alkışı hak etti. Rakibin futbol oynamasına fazla şans tanımayan oyuncularımız oynadıkları 6. Ve son hazırlık karşılaşmasını 2-1 kazanarak taraftarlarına armağan etti.

Karşılaşmanın 55. Dakikasında rakibiyle girdiği pozisyonda yerde kalan Barış Kazer’in ilk tedavisi sahada yapıldı.  Maç sonunda Özel Hayri Sivrikaya hastanesinde yapılan tedavi ile başına 3 dikiş atıldı.