Sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam ediyor. Bugün sabah idmanı yapmayan ekibimiz akşam saatlerinde ki yaptığı ek idman ile hazırlıklarını sürdürüyor. Düz koşu, ısınma, açma-germe hareketleri ve kondisyon yüklemesiyle başlayan idmanda iki gruba ayrılan futbolcularımız 5'e 2 top çalma, pas ve oyun  kurma antrenmanı yaptı. 

Takımımız cumartesi günü oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor karşılaşması öncesinde hücuma yönetlik taktiksel ve dayanıklılık antrenmanını gerçekleştirdi.  

Teknik direktörümüz İskender Eroğlu ve yardımcısı Mehmet Öztürk daha çok tüm oyuncularımızın baskı ve hücum organizasyonları üzerinde durdu.

Sakatlığı geçen Oğuzhan Yalçın bugün itibaren takımla birlikte çalışmalara başladı. Özgür Akıncı ise bugün ki akşam idmanında takımdan ayrı olarak düz koşular yaparak kendi antrenmanı tamamladı.

Aynı zamanda antrenman sonunda bugün 31. Yaşına basan kalecimiz İlker Engin’i bir sürpriz bekliyordu. Takım arkadaşları kendisine yumurta ve un ile ufak bir şaka yaparak yeni yaşını kutladı.