Takımımızın TFF 2. Lig Kırmızı Grupta hafta sonu Düzce İştirak Şehir Stadyumunda mücadele edeceği ligin 26. Hafta karşılaşmasında saat 14:00’de kendi evinde ağırlayacağı Etimesgut Belediyespor karşılaşmasında taraftarlarımızı aramızda görmek için Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü karşılaşmanın biletlerini kendisi karşıladı.


Pazar günü oynanacak olan müsabakanın maça giriş biletlerinin 2000 tanesinin ücreti Düzce Cam Düzcespor kulübüne ödemesi yapılarak Düzcespor Store ve maç günü stadyum gişelerinden taraftarlarımıza ücretsiz bir şekilde verilecektir.


Kulübümüzden yapılan açıklamaya göre hafta sonu oynanacak olan Etimesgut Belediyespor karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı.

Buna göre hafta sonu maçın biletleri şu şekilde açıklandı;

Kapalı Tribün : 100 TL,

Maraton Tribünü: 25 TL,

Kale Arkası Tribünü: 5 TL 

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün taraftarlarımıza yapmış olduğu bu jest yalnızca Maraton Tribünü ve Kale Arkası Tribünlerinin ücretlerinden 2000 adet bileti kapsamaktadır. Protokol tribinün de bulunan Kapalı Tribünün biletlerinin fiyatı ise 100 TL olarak satışına devam edilecektir. 


Aynı zamanda Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, hafta sonu oynanacak olan karşılaşma için de Düzce Merkez’den stadyuma ulaşımlarının da rahat bir şekilde yapmaları adına otobüs seferlerini de ücretsiz olarak taraftarlarımıza sundu.